Leguano Barfotaskor Sverige

OM OSS

Leguano Barfotaskor Sverige. Gå naturligt - gå barfota - gå Leguano.

Patrick Willems

Patrick Willems

Efter en lång internationell karriär inom logistik började Patrick 2004 i en liten resebyrå i Svenska Lappland. Sommaren 2015 upptäckte han Leguano Barfotaskor. Detta är den typ av skor som han alltid sökt efter. Lätt och flexibel med en sula som dämpar kontakten med marken, tack vare Lifolit materialet. Barfotaskor Sverige startades som en underavdelning av Magic Lapland.

Jonathan - Marknadsansvarig

Jonathan

Jonathan har 10 års erfarenhet av internationell marknadsföring.

Leguan

Vårt Uppdrag

Våra kroppar mår som bäst när vi får gå barfota. Men allt som oftast tvingar vi in våra fötter i skor som hämmar våra naturliga rörelser. Detta leder ofta till problem med både rygg och hållning, och andra fotproblem som t.ex. hallux valgus. Leguano vill ändra på detta och återställa vår naturliga hälsa.

FILOSOFI

Att återupptäcka och stärka naturliga rörelsemönster hjälper oss att återställa ursprunglig hälsa och balans.

PROBLEMET

När vi föds är vi alla barfota. Och i länder som Indien där många människor fortfarande gå barfota finns i princip inte de rygg-, höft- och knäproblem som är vanliga i västvärlden. Att använda skor är en del av den västerländska kulturen men skorna är även en av orsakerna till många problem.

LEGUANOS LÖSNING

Vår idé var att skapa en ny typ av barfotasko som skulle efterlikna den hälsosammaste och mest naturliga formen av att röra sig framåt – att gå barfota. Under flera år har vi arbetat med att ta fram en barfotasko som skulle ge fötterna möjlighet att röra sig fritt, och resultatet är leguano. Fötterna skyddas av en slitstark och halkfri sula som anpassar sig efter hur foten och musklerna rör sig.

MAXIMALT SKYDD

Materialet är starkt nog att skydda mot nästan alla former av vassa föremål. Ovansidan håller fast foten och släpper igenom kroppsvärmen när du går eller springer, samt bevarar värmen under vila. Leguanos barfotasko kan användas som löparskor och de passar faktiskt till alla former av aktiviteter både inomhus och utomhus. De rekommenderas särskilt för barn (som är tillräckligt gamla för att börja gå) och äldre. Tack vare det utmärkta greppet på alla underlag och eftersom skorna stärker fötternas naturliga muskler kan även äldre använda skorna upp till hög ålder.
Leguanitos och Leguanos skyddar dina fötter maximalt när du går barfota.

TYSK KVALITET

Leguano produceras enbart i Tyskland vilket garanterar högsta kvalitet och bidrar till jobb i Europa. Den patenterade sulan är tillverkad i Lifolit, ett material som är oerhört flexibelt och ändå skyddar mot vassa föremål. Ovandelen är tillverkad av mesh i hög kvalitet från den världsberömda strumptillverkaren Kunert.

KONTAKTA OSS

BESÖKSADRESS

Vi finns på följande adress:
Lövliden 132, 912 92 Vilhelmina, Sweden

EMAIL

Du når oss via email på:
info[at]gabarfota.se

TELEFON

Ring oss på:
070-5981135
Leguano Liten

Frågor, funderingar eller vill du beställa?

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär nedan, via mail info@gabarfota.se eller via telefon 070 598 11 35 så hjälper vi dig!

Besök vår Facebook och Instagram för nyheter, aktuella erbjudanden med mera.